Seksverhalen in scripted realityserie Gênant, maar waar

Achter gesloten deuren was razend populair en RTL 5 zendt nu de opvolger Gênant, maar waar uit. Daarin draait het om pijnlijke seksverhalen.

'De naam van je minnaar uitschreeuwen tijdens seks met je partner, betrapt worden tijdens een wild seksavontuur in de babykamer op een verjaardag, of een voorwerp dat vastzit op een plek waar je dat liever niet hebt. Iedereen heeft wel een beschamend seksverhaal in zijn of haar arsenaal.' Zo zegt RTL 5 in een persbericht.

Nagespeeld door acteurs

En die verhalen worden allemaal nagespeeld door acteurs in het nieuwe programma Gênant, maar waar waarin aandacht is voor de opvallendste, pijnlijkste en meest gênante ervaringen op seksgebied. Eerder werden op NET 5 al verhalen nagespeeld in het populaire Achter gesloten deuren. Daarin ging het om mensen die een groot geheim met zich meedroegen.

Oraal bevredigen

De eerste aflevering klinkt veelbelovend. Daarin zien we het verhaal van Dennis en Birgit. Deze buurman en buurvrouw hebben stiekem een affaire en spreken elke avond om 22.00 uur af om ‘de hond uit te laten’. Totdat het op een dag gruwelijk misgaat. Terwijl Birgit bezig is om Dennis in de auto oraal te bevredigen, moet Dennis plotseling remmen, waardoor Birgit haar kaken hard op elkaar klappen. Dat leidt tot een bloederige situatie.

Vanaf dinsdag 30 augustus om 21.30 uur bij RTL 5.

Reageren