Serena Williams deelt per ongeluk zwangerschapsfoto

26 april 2017 16:04 | amusement | Door Televizier

Serena Williams is 20 weken zwanger en dat weet de hele wereld. Maar laat dat nou net niet de bedoeling zijn geweest van de tennisster. Ze gebruikte Snapchat, waarop de foto te zien was, alleen maar om een foto te maken van haar babybuikje.

Serena wilde niet op deze manier het babynieuws wereldkundig maken. ‘Ik maakte hem puur voor mijzelf. Ik heb het tot nu toe goed verborgen kunnen houden, maar juist deze ontglipte mij’, vertelt de nummer één van de wereld-speelster aan BBC.

Wereldwijd

En als het nieuws dan toch wereldwijd bekend is, kan je maar beter ook meer foto’s van de zwangere buik plaatsen.

Australian Open

De 35-jarige speelster is verloofd met medeoprichter van Reddit, Alexis Ohanian (33). Twee dagen voor de Australian Open in januari kwam ze erachter dat ze zwanger was van haar eerste kindje. Serena is niet te stoppen, want in de finale versloeg ze haar zus Venus (36). Manlief Alexis plaatste, na de officiele bekendmaking van Serena’s zwangerschap, ook gelijk een kiekje.

Nog lang niet stoppen

De Amerikaanse tennisster denkt er nog lang niet over na om te stoppen. ‘Er gaat een comeback komen. Ik ben nog niet klaar met tennissen. Zolang Venus nog kan spelen, weet ik dat ik dat ook kan. Het moederschap is gewoon een nieuw deel van mijn leven. Mijn baby komt in de spelersbox naar mij kijken en hopelijk ook aanmoedigen.’

Meer over