Nog even geduld

'Serie Gooische Vrouwen vanaf halverwege oktober te zien op SBS6 en Videoland'

19 februari 2024 14:40 | amusement | Door Tessa Kok

© RTL / Roy Beusker

Er is meer bekend over de langverwachte terugkeer van de serie Gooische VrouwenRegisseur Will Koopman heeft in een interview met De Telegraaf onthuld dat de planning is om de serie in oktober uit te brengen.

We moeten dus nog wel eventjes geduld hebben. De opnames van de serie gaan binnenkort van start. 

Comeback 

Dit jaar maakt Gooische Vrouwen na jaren van afwezigheid een comeback op televisie. Regisseur Will Koopman, die afgelopen oktober nog de Gouden Televizier-Ring won met het programma Oogappels, regisseert het langverwachte vervolg van Gooische Vrouwen. In het interview met De Telegraaf verklapt ze dat de opnames in april van start gaan. 

Oude cast keert terug

Linda de Mol maakte eerder al bekend dat zij en Tjitske Reidinga (Claire), Susan Visser (Anouk), Lies Visschedijk (Roelien) en een groot deel van de oude cast terugkeren. Volgens Will Koopman hoeven fans van de de dramaserie niet bang te zijn over dat het 'oude gevoel' niet terugkomt. ''Ik heb de scripts gelezen en ik weet zeker dat het oude gevoel terugkomt.'' Ze is ervan overtuigd dat de serie oud en vertrouwd zal voelen.

Will Koopman verklapt dat de serie voor medio oktober op de planning staat. Vanaf dan is het resultaat op SBS6 en Videoland te zien. De officiële startdatum is nog niet bekend.

Meer over