Haar volledige leven

Serie over het leven van Patty Brard in de maak

27 september 2023 20:17 | amusement | Door Marjolein Vos

© ANP KIPPA/Paul Bergen
Er komt een serie op Videoland over het leven van Patty Brard. Onder leiding van regisseur Will Koopman wordt het verhaal verteld door Holly Mae Brood als de rebelse Patty en Eva van de Wijdeven als de oudere Patty.

Dit werd bekend gemaakt op de seizoenspresentatie van RTL.

Groeien

Patty Brard was niet meteen enthousiast toen ze door Will Koopman werd benaderd voor een serie. Toch heeft ze zich uiteindelijk laten overhalen. De serie is een gedramatiseerde versie van het levensverhaal en de carrière van Patty. Regisseur Will Koopman: "Deze serie gaat over vallen en opstaan. Ik wil dit heel graag maken omdat deze vrouw echt een paar keer is gevallen, behoorlijk is gevallen, en ook altijd is weer opgekomen en zichzelf weer opnieuw heeft uitgevonden, en daar heb ik een enorme bewondering voor."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Cast

De presentatrice en tevens zangeres is blij met de sterrencast die bij de serie betrokken is. Patty noemt het een droom die werkelijkheid wordt. Volgens haar gaat het om haar 'volledige leven' dat in beeld wordt gebracht. "Geen stukjes, maar de volledige taart. De oude taart.". Ze is heel trots op het team en de rest van de cast."

De serie zal volgend voorjaar op Videoland verschijnen.

Meer over