Meer dan een miljoen per aflevering...

Groen licht voor lucratieve doorstart Sex & The City

12 januari 2021 09:36 | amusement | Door Jef Willemsen

© ANP
De geruchten zijn waar: Sex and the city komt definitief terug. Sarah Jessica Parker bevestigde de reboot van de komische dramaserie op Instagram.

De geruchten dat Sex and the city na zes seizoenen en twee speelfilms rijp is voor een reboot gingen al enige tijd, maar nu is het officieel.

And just like that

De nieuwe reeks bestaat uit tien afleveringen en krijgt de titel And just like that. Tien jaar na de laatste film zijn Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis) en Miranda (Cynthia Nixon) vrouwen die de vijftig al een tijdje gepasseerd zijn. De nieuwe leeftijd brengt nieuwe kansen voor interessante verhalen met zich mee.

Miljoenen salaris

Het brengt ook een goedgevuld loonzakje met zich mee. De drie actrices krijgen elk meer dan een miljoen per aflevering en werken daarnaast mee als uitvoerend producent van de serie. De opnames vinden plaats in New York en staan gepland voor het late voorjaar. 

Kim Cattrall

Met de aankondiging van de reboot lijkt de laatste hoop vervlogen dat Kim Cattrall terugkeert als Samantha. De actrice was al enige tijd klaar met de rol van sexy vamp, daarnaast botert het al jaren niet tussen haar en Sarah Jessica Parker die ze er van beticht koud en afstandelijk te zijn.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door SJP (@sarahjessicaparker)

Meer over