‘Sexy teddybeer’ Brace schrok van Vet Fit

26 februari 2018 15:36 | amusement | Door Televizier

Brace schrok van zijn diagnose in het SBS-programma Vet Fit. De zanger is vastbesloten het roer om te gooien.

“Ik ben 31, maar mijn hartleeftijd is 42. Daar schrok ik enorm van,” zegt Brace in gesprek met De Telegraaf. Voor het programma Vet fit werkt hij met andere BN’ers aan een gezondere levensstijl. Hij wil voor eens en altijd afrekenen met de overtollige kilo’s: “Als ik zo was doorgegaan, zou ik straks een vader zijn die niks kan.” De zanger wil weer met zijn zoontje Miguel kunnen voetballen, zonder na drie minuten naar adem te happen.

Aantrekkelijke teddybeer

Brace kreeg veel kritiek na zijn deelname aan Expeditie Robinson vanwege zijn gewicht. Dat is echter niet de reden dat hij meedoet aan Vet fit. Hoewel hij wist dat hij niet heel erg gezond bezig was, vindt de hartendief zichzelf nog steeds “een sexy jongen”. Onzeker over zijn lichaam voelt hij zich niet: "Als ik in de spiegel kijk, ben ik echt tevreden met wat ik zie: een aantrekkelijke sexy teddybeer waar vrouwen terecht naar kijken."

Vet Fit

De sexy teddybeer is al twee weken bezig met zijn nieuwe healthy lifestyle, maar of hij al is afgevallen, weet hij niet: “Het voelt wel zo. Maar ik weet het niet zeker, want ik weeg mezelf niet.” Pas aan het eind van het traject wil hij weten hoeveel hij is afgevallen en of zijn gezondheid is verbeterd. Op de weegmomenten voor het programma gaat hij dan ook op originele wijze op de schaal staan: “Dan stop ik mijn vingers in mijn oren en houd ik mijn ogen dicht.”

Vet fit is vanaf 6 maart om 20.30 uur te zien op SBS6.

Lees ook: Ook OG3NE en René Froger zijn van de partij.

Meer over