Sexy vrouwen en hete heren in Ex on the Beach: Double Dutch

20 April 2017 16:05 | amusement | Door Televizier

© MTV

Ex on the Beach: Double Dutch is terug. Vanaf 14 mei is op MTV het gloednieuwe seizoen te zien. De vijf sexy vrouwen en vier hete heren, die meedoen aan het programma, zijn bekend.

Vijf sexy vrouwen en vier hete heren vertrekken als single naar het paradijs waar ze er lustig op los feesten, daten en flirten. De perfecte omgeving om de ware (vakantie)liefde te vinden. Als het net allemaal lekker op gang komt, is daar onverwacht bezoek. Hun exen staan te popelen om langs te komen, want zij willen wraak of hopen hun ex terug te winnen.

Dit zijn de sexy vrouwen

Afbeelding

© MTV

Esmee en Sharon

De 20-jarige tweeling heeft aan aandacht geen gebrek. “Heel Ex on the Beach zal om ons draaien. We staan graag in het middelpunt en doen altijd alles samen en delen alles. Ook onze mannen.” Ze doen niet mee aan het programma om boezemvriendinnen te worden met de andere meisjes. “Wij haten meisjes. Vooral als ze knap zijn.”

Shelby

Shelby (20) is model, hostess en entertainer. Ze houdt van een feestje en in een dronkenbui heeft ze wel eens sneeuwballen opgevangen met haar blote billen. Shelby valt op zowel mannen als vrouwen en als ze een leuk iemand tegenkomt, flirt ze er op los.

Hannah

De 19-jarige Hannah is dan wel de jongste van het stel, maar ze laat zich niet zomaar aan de kant schuiven. Mannen moeten van goede huizen komen, willen ze haar weten te strikken. “Mijn ideale man: minstens 1,80m, getinte huid, afgetraind/atletisch, donker haar, donkere ogen, perfect gebit, verzorgd, modebewust, lichtjes arrogant, zelfverzekerd, grappig, intelligent, spontaan, vriendelijk, zorgzaam, eerlijk, betrouwbaar, gevoelig en communicatief.” Een hele waslijst dus.

Alisa

Alisa (20) is niet onzeker, ze geeft zichzelf een dikke 10 en weet mannen met één blik te versieren. Ze heeft een positieve kijk op de wereld: “Ik probeer altijd met optimisme elke situatie aan te pakken.” En niet te vergeten, Alisa is heel jaloers.

De mannen

Afbeelding

 © MTV

Yoshi

De 22-jarige Yoshi heeft al flink wat veroveringen op zijn naam staan (200 ongeveer), maar had slechts vier echte relaties. Tijdens een relatie is hij erg loyaal. “Ik ben iemand die alles doet voor z’n partner, haar op de eerste plaats zet en haar geeft wat ze verdient.”

Mike

Mike (23) noemt zichzelf een partyboy en is humoristisch, speels, koppig en draait nergens omheen. Deze vrouwengek houdt niet van delen, maar beschermt wat van hem is. Hij is dan ook niet vies van wraak.

Bastiano

Met zijn 1,95 meter en afgetrainde lichaam is de 25-jarige Bastiano een imposante verschijning. Hij omschrijft zichzelf als een womanizer en heeft met al zeker 150 vrouwen het bed gedeeld. “Vrouwen voelen zich bij mij snel op hun gemak. En zodra ik achter hun zwakke punten kom maak ik daar misbruik van.”

Jeffrey

Door vrouwen te laten lachen, weet de 24-jarige Jeffrey ze in bed te krijgen. Puur natuur is niet aan hem besteed. “Ik val op nep: grote tieten, dikke lippen. Ja, daar kan ik wel wat mee.”

Ex on the Beach: Double Dutch is vanaf 14 mei elke zondag om 22.00 uur te zien op MTV

 

Meer over