Showdeskundige Maurice Wijnen gelooft weinig van Sabia Boulahrouz

Maurice Wijnen, showdeskundige van SBS 6, is niet onder de indruk van Sabia Boulahrouz in NPO 3-programma Ranking the stars. Dat vertelde Wijnen in Shownieuws. De hele showbizzwereld kijkt met interesse naar Ranking the stars vanwege Sabia. 

Volgens Wijnen maken de overige deelnemers het de voormalig hartsvriendin van Sylvie Meis niet lastig. Slechts één persoon legt Sabia het vuur aan de schenen. “Onze eigen Patty zou je kunnen zeggen. Zij heeft wel de vraag gesteld die iedereen wel wilde stellen.“

Zwangerschap

In 2015 was showbizzminnend Nederland in de ban van de zwangerschap van Boulahrouz. De brunette verwachtte een kind van ex-vriend Rafael van der Vaart, maar velen twijfelden aan de echtheid van haar zwangerschap. In december verloor Sabia na zes maanden zwangerschap haar kind. 

Jan Versteegh

In Ranking the stars stelde Patty Brard de vraag die iedereen wilde horen. "Door gewoon op de vrouw af te vragen: ‘Was je nou zwanger, ja of nee?'" Jan Versteegh verpestte vervolgens het feestje van Wijnen en consorte. "Helaas ging Jan Versteegh daar op dat moment een beetje doorheen schreeuwen. Heel dom voor een tv-maker, want we wilden nou net weten wat Sabia zou gaan zeggen.

Charmeoffensief

Volgens Wijnen heeft Jan de voormalig voetbalvrouw flink geholpen met zijn geschreeuw. Nu had ze tijd om na te denken en kreeg je weer een politiek correct antwoord.” Ondanks de positieve reacties van het publiek over het optreden van Sabia in het NPO 3-programma, blijft de showbizzdeskundige sceptisch. Het is een charmeoffensief, maar ik geloof het niet, heel eerlijk gezegd.”

Reageren