Speeddaten...

Shownieuws onthult format veranderingen Married At First Sight

13 januari 2022 10:45 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
Married at first sight gaat op de schop. De makers voeren veranderingen door die het format een totaal nieuwe impuls geven en voor nog meer spanning moeten gaan zorgen.

Shownieuws kon onthullen dat het volgende seizoen van Married at first sight een aantal nieuwe spelementen bevatten die zijn gebaseerd op het format van Married at first sight Australia.

Speeddaten

Zo gaan de deelnemers in de Australische versie niet direct trouwen, maar wordt er aan het begin van de reeks een verbintenisceremonie aangegaan. Daarna wordt het pas echt interessant, want alle stelletjes worden vervolgens bij elkaar gezet voor een speeddate ronde waarbij iedereen elkaar leert kennen. Het kan maar zo zijn dat de gekoppelde partner toch niet zo in de smaak valt. 

Keuzemomenten

Dit zorgt voor spanning en intriges, zeker omdat er ook keuzemomenten ingebouwd zijn. Als beide partners het na een tijdje samen zijn niet zien zitten, wordt het daadwerkelijke huwelijk afgeblazen. Maar, als slechts één van hen liever niet wil, gaat er toch nog getrouwd worden. Deze regel staat uiteraard garant voor pijnlijke momenten waar liefhebbers van reality-televisie doorgaans van smullen.

Meer over