Met BN'ers...

Shownieuws viert kerst op Gran Canaria

18 December 2019 14:08 | amusement | Door Jef Willemsen

© SBS
Wie kerst zegt, denkt niet direct aan Gran Canaria. Toch is dat precies waar Leonie ter Braak een tweedelige Shownieuws special maakt tijdens de feestdagen.

Lees het artikel hieronder verder

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl

Turbo Review: Pixar-animatiefilm Luca op Disney Plus

Meer film & serie nieuws

SBS maakte haar plannen voor Shownieuws in de laatste dagen van het jaar bekend. Er zijn geen reguliere late uitzendingen, maar specials met diverse thema's.

Kerst met André

Zo krijgt André Hazes op kerstavond ruim baan met de registratie van een intiem feestdagenconcert vanuit de Wisseloord studio's. Naast liedjes van zijn nieuwe kerstplaat zingt Hazes ook zijn bekende hit.

Gran Canaria

De beide kerstdagen zijn ingeruimd voor een tweeluik van Leonie ter Braak die op Gran Canaria terugblikt op het afgelopen jaar. Dat doet ze met BN'ers voor wie het een bewogen 12 maanden waren. De keus is gevallen op Frans Duijts die een maagverkleining onderging, Caroline van Eeden die een ster werd door Chateau Meiland, de de recent gescheiden Thomas Berge en Martijn Fischer die op zijn 50e weer vader werd.

Rob de Nijs en Gerard Joling

In de aanloop naar oud en nieuw is er aandacht voor het koningshuis en voor de éminences grise van de Nederlandse muziek: Gerard Joling, Willeke Alberti en Rob de Nijs. Het volledige schema:

27 december – Shownieuws Special: het ritme van Rob de Nijs
28 december – Shownieuws Special: 75 jaar de glimlach van Willeke Alberti
29 december – Shownieuws Special: 2019 van Oranje
30 december – Shownieuws Special: 60 jaar gieren met Geer
1 januari – Shownieuws Special: 2020, een jaar vol evenementen

Meer over