Kroatië

Sieneke en Dennis Schouten maken deelnemersveld Expeditie Robinson compleet

23 augustus 2021 09:52 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© RTL/Tom Cornelissen

Expeditie Robinson heeft de laatste drie kandidaten van het nieuwe seizoen bekendgemaakt. Sieneke, Dennis Schouten en Yuki Kempees maken het deelnemersveld compleet.

Zangeres Sieneke werd bij het publiek bekend vanwege haar deelname aan het Eurovisie Songfestival in 2010, waar ze met het nummer Ik ben Verliefd (Sha-la-lie) de finale niet wist te halen. Onlangs bracht ze de single Wat ’n ellende uit. Als dat voor de Brabantse maar niet op haar deelname aan het survivalprogramma slaat.

Kris Kross Amsterdam

Ook Yuki Kempees doet mee. Wie? Nou, dat leggen we je even uit. Hij is onderdeel van het succesvolle dj-trio Kris Kross Amsterdam. Door de lockdown heeft de 33-jarige plaatjesdraaier minder optredens in de agenda staan en daardoor kon hij mooi afreizen naar Kroatië.

Geheim 

Dennis Schouten is de laatste naam die als deelnemer naar buiten komt. De naam van de 26-jarige journalist zong overigens al een behoorlijk lange tijd rond in de wandelgangen, mede doordat zijn voormalig mentor Wilfred Genee zou hebben gelekt. Nu is het dan eindelijk geen geheim meer. 

Expeditie Robinson keert op 29 augustus om 20.00 uur terug op RTL4.

Meer over