Surprise!

Simon Keizer heeft een verrassing voor zijn fans in Sint & De Leeuw

28 november 2023 14:11 | amusement | Door Judith Regeling

© ANP / Marco de Swart
Waar Nick Schilder momenteel als soloartiest de pannen van het dak speelt, is het sinds het laatste concert vrij stil rondom Simon Keizer. Althans, tot zeer binnenkort...

De zanger heeft een verrassing in petto.

Lees ook: Muziek, cadeaus en gezelligheid in Sint & De Leeuw 

Simon Keizer

Na 16 jaar kwam er eerder dit jaar officieel een einde aan het duo Nick & Simon. Iets wat met name te danken is aan Simon Keizer. Hij was er na al die jaren wel klaar mee. Direct gaf de Volendammer dan ook aan dat een succesvolle carrière voor hem niet meer per se hoefde, in tegenstelling tot Nick.

"Ik wil mij op andere vlakken gaan begeven, en gaan ontdekken wie ik ben zonder Nick en Simon. Die hits hoeven even niet meer", aldus Simon destijds bij Jinek. "Ik zal altijd muzikant blijven, maar ik vind het een heel fijne gedachte dat ik niet meer moet."

Sint & De Leeuw

Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan, zo blijkt vandaag. Simon Keizer komt namelijk wel degelijk met nieuwe muziek. En dat duurt niet lang meer. In de aankomende aflevering van Sint & De Leeuw zal hij zijn nieuwe lied samen met Paul de Leeuw ten gehore brengen. Veel weten we er nog niet over, maar het wordt vast en zeker een spektakel.

Sint & De Leeuw is op dinsdag 5 december vanaf 20:33 uur te zien op NPO1.

Meer over