En een nieuwe juryvoorzitter

Simone Kleinsma en Bram Krikke in nieuw seizoen Maestro

13 oktober 2021 15:41 | amusement | Door Irma Tomas

© AVROTROS
Het nieuwe seizoen van Maestro start pas op 5 december maar de BN'ers die ditmaal met de dirigeerstok gaan zwaaien, zijn al bekend. 

Actrice en musicalster Simone Kleinsma, radio-dj en presentator Bram Krikke, journalist en presentator Henk Spaan, actrice en cabaretière Plien van Bennekom, presentatrice en radio-dj Eva Cleven, journalist en presentator Pieter Jan Hagens en rapper en producer Sor zijn de deelnemers van het zesde seizoen van Maestro.

Gouden baton

Zij gaan met z'n allen de strijd aan om de gouden baton. Frits Sissing blijft in het nieuwe seizoen de presentator maar de jury heeft een nieuwe voorzitter en er is ook een nieuw orkest. 

Henrik Schaefer

Juryleden Dominic Seldis en Isabelle van Keulen zijn net als in de vorige seizoenen van de partij om de deelnemers van opbeurend en iets minder opbeurend commentaar te voorzien. Zij krijgen de Duitse topdirigent Henrik Schaefer als voorzitter. Oplettende Maestro-kijkers kennen Henrik al een beetje, hij was de afgelopen seizoenen te zien als coach van de kandidaten.

Meer over