Genoten

Simone Kleinsma over deelname aan The Masked Singer: 'Waanzinnig leuk'

1 januari 2024 18:39 | amusement | Door Tessa Kok

© RTL 4 / Videoland
Gisteravond was het zover: de grote finale van The Masked Singer. In deze aflevering werd de identiteit van de laatste vier deelnemers onthuld. De winnaar van het populaire programma, Simone Kleinsma, laat via Instagram weten dat ze het avontuur waanzinnig leuk vond.

De Uil

Zondagavond, tijdens oudejaarsavond, was te zien dat de Uil er met de winst vandoor ging. In de laatste aflevering van het vijfde seizoen werd duidelijk dat zangeres en actrice Simone Kleinsma in het pak van de Uil zat. Kleinsma laat via haar Instagram weten dat ze heeft genoten van het The Masked Singer-avontuur. 

"Nououou… mensen, dit was toch wel de vrolijkste manier om het nieuwe jaar in te gaan! Ja hoor, ik was de uil! Wat was dit waanzinnig leuk om te doen. En alle lof voor het geweldige team dat dit programma met zoveel liefde maakt! Ik heb genoten", schrijft Kleinsma.

De finale

In de finale van het vijfde seizoen van The Masked Singer namen de Uil, het Nijlpaard, de IJsbeer en de Toffe Peer het tegen elkaar op. Naast Simone Kleinsma, werd er in de laatste aflevering ook duidelijk wie er in de kostuums van het Nijlpaard, de IJsbeer en de Toffe Peer zaten.

Zangeres Kim-Lian van der Meij bleek het Nijlpaard te zijn. Presentator Edson da Graça wist kijkers dit seizoen om de tuin te leiden als de IJsbeer. Zanger Mart Hoogkamer was de Toffe Peer.

Meer over