Bakken maar

Snackmasters keert terug voor een tweede seizoen

28 december 2021 15:23 | amusement | Door Judith Regeling

© Mark Engelen
Het is te hopen dat Miljuschka Witzenhausen en Martijn Krabbé honger hebben. De twee RTL4-sterren moeten namelijk weer aan de bak voor een nieuw seizoen Snackmasters.

In dit tweede seizoen van Snackmasters gaan opnieuw tien chef-koks de strijd met elkaar aan in een bloedstollende competitie. Wie slaagt erin een iconische snack die we allemaal kennen - als de Liga-koeken of een kaassoufflé - zo exact mogelijk na te maken?

Miljuschka Witzenhausen

De competitieve chefs zetten in ieder geval alles op alles om vanuit hun kennis, ervaring, smaak en gevoel het fabrieksproces te evenaren en onder flinke tijdsdruk het geheim van de snack te kraken. De chef waarvan zijn of haar snack het dichtst bij het origineel in de buurt komt, stoot door naar de volgende ronde. Dit wordt bepaald door een team bestaande uit de makers van de snack en Miljuschka Witzenhausen.

Snackmasters

De chefs die het dit seizoen aandurven, zijn opnieuw niet de minste. Het zijn Mario Ridder, Juliën van Loo, Onno Kokmeijer, Schilo van Coevorden, Jeroen en Marleen Brouwer, Levi Bunt en Mike Tsang, Michiel van der Eerde en Jonathan Zandbergen. Dit jaar was de winst voor Ron Blaauw.

Het nieuwe seizoen Snackmasters is vanaf 5 januari 2022 elke woensdag om 20:30 uur te zien op RTL4.

Meer over