Vet

Snelle hoopt uitgenodigd te worden voor Beste zangers

9 September 2020 16:28 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP
Snelle hoopt op korte termijn mee te doen aan het programma Beste zangers. De rapper uit de Achterhoek steekt zijn lof voor het muziekformat niet onder stoelen of banken.

“Ik vind het zo’n vet programma! Van de week was ik aan het kijken naar de aflevering met Suzan & Freek“, zegt Snelle in gesprek met 100%NL. De rapper heeft momenteel een hit met het duo, genaamd De overkant. "Toen ik afgelopen week aan het kijken was, heb ik stiekem wel een berichtje naar mijn management gedaan met: Wauw, wat is Beste zangers toch een vet programma!”

Aanvragen

Snelle krijgt veel aanvragen binnen via zijn management, maar of er daar ooit eentje van Beste zangers tussen zat, weet Lars Bos, zoals Snelle eigenlijk heet, niet. “Ik weet oprecht niet of ik al eens ben benaderd voor De Beste Zangers van Nederland.”

Ja

Nadenken over een eventuele uitnodiging hoeft de 24-jarige rapper, die ook te zien is als coach in The Voice Kids, geenszins. “Als ze mij volgend jaar zouden vragen, dan hoef ik natuurlijk niet na te denken, dan zeg ik meteen ja!”

Meer over