Snoop Dogg en Martha Stewart samen de keuken in

Het onwaarschijnlijke duo Martha Stewart en Snoop Dogg gaan samen een kookprogramma maken voor VH1. De vlekkeloze lifestyle-expert en de blowende rapper ontvangen wekelijks beroemde gasten voor wie ze koken.

Martha Stewart en Snoop Dogg zijn ouwe vrienden, ze waren onlangs nog deelnemers aan het spelprogramma 100.000 Pyramid, ze brandden gezamelijk Justin Bieber af in diens roast en Snoop is al een paar keer langsgeweest in de show van Stewart alwaar ze samen brownies en aardappelpuree maakten.

Maatje Martha

Snoop Dogg: "M'n maatje, Martha en ik hebben een speciale band. We gaan koken, drinken en lol beleven met onze beroemde vrienden. Ik kan niet wachten tot jullie zien hoe we samen 'rollen'." Martha Stewart wil nog toevoegen dat Martha & Snoop’s dinner party heel anders dan anders en bijzonder grappig wordt.

Gevangenis

De twee hebben ook een speciale band samen omdat ze beiden in het gevang hebben gezeten. Snoop vanwege een moord (waarvan hij later werd vrijgesproken) en zakenvrouw Martha zat vijf maanden wegens handel in voorkennis.

De show wordt in het najaar van 2016 uitgezonden op VH1

 

Reageren