Restaurant van de toekomst

Sosha Duysker en Anna Gimbrère krijgen kookprogramma bij KRO-NCRV

3 augustus 2023 13:00 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

KRO-NCRV richt zich in een nieuw kookprogramma op de verduurzaming van eten. Presentatoren Sosha Duysker en Anna Gimbrère gaan in Restaurant van de toekomst de strijd met elkaar aan.

Sosha Duysker als Anna Gimbrère krijgen in Restaurant van de toekomst hulp van chef-koks Marleen Brouwer en Dennis Huwaë. Volgens KRO-NCRV gaan ze in koppels “de strijd aan om met futureproof ingrediënten de?populairste gerechten?van Nederland te bereiden".

Jury 

Duysker vormt een team met Huwaë, terwijl Gimbrère en Brouwer de handen ineen slaan. De teams krijgen elke week de opdracht om ‘een van Nederlands meest gegeten maaltijden’ te maken met duurzame alternatieven. Zo zullen de teams onder andere een hamburger moeten bereiden, maar ook hun eigen versie van een pan met nasi. Een jury bepaalt welk team wint. 

De zesdelige serie Restaurant van de toekomst is vanaf 14 september te zien op NPO 3.

Meer over