Soundos neemt wraak op internetpesters

22 november 2017 13:11 | amusement | Door Televizier

© Olivier Thijssen

Soundos El Ahmadi krijgt via social media nogal wat over zich heen sinds haar deelname aan Expeditie Robinson. Maar dat laat de 35-jarige cabaretière niet op zich zitten.

Zeggen dat Soundos geen geliefde Expeditie Robinson-kandidaat is, is een understatement. De comedian maakte door haar extraverte en opvallende gedrag op het onbewoonde eiland flink wat los bij de kijkers thuis. Dat leverde via social media een bak met ellende op en ook via privéberichten wordt ze uitgescholden. Maar Soundos bijt van zich af.

Naam en toenaam

Ze achterhaalt de gegevens van de pesters en stuurt screenshots van de berichten door aan hun baas. Zo schreef ze gisteren op Instagram een bericht waarin ze een van haar belagers bij naam en toenaam noemde.

Verbaal kapot maken

'Deze jongeman genaamd ... vindt het normaal een vrouw die hij niet kent uit te schelden. Hij werkt bij .... Ik ben het zat dat dit soort mannetjes denkt dat het oké is om vrouwen zomaar verbaal kapot te maken.  Vandaar deze allesbehalve chique actie. Soms moet iemand op zijn plek gezet worden.’

Excuses

In de reacties schreef Soundos ook nog dat wanneer het heerschap zijn excuses zou aanbieden, ze de informatie verwijderen. Tom koos eieren voor zijn geld.

Meer over