Met familie Jelies en familie Kraan

Speciale editie van Een Huis Vol in januari op de buis

20 oktober 2023 13:59 | amusement | Door Tessa Kok

© Stijn Ghijsen
Eerder werd al bekendgemaakt dat KRO-NCRV bezig is met een speciale serie van Een Huis Vol. In deze serie worden de families Jelies en Kraan gevolgd tijdens hun emigratie-avontuur. Familie Jelies heeft verklapt wanneer deze special te zien is op televisie.

Families naar het buitenland

Johan en Janneke Jelies hadden altijd al de droom om met hun 9 kinderen naar Spanje te emigreren. Ze besloten de droom na te jagen en te verhuizen naar Spanje. Familie Kraan verruilde Nederland voor Luxemburg om daar een camping te gaan runnen. Bij een emigratie komt natuurlijk een hoop kijken. In de speciale editie van Een Huis Vol zien we hoe de families een nieuw leven proberen op te bouwen in een ander land. 

Januari 2024

Een officiële startdatum is nog niet bekendgemaakt door KRO-NCRV, maar de familie Jelies heeft verklapt wanneer de serie te zien is. Dat doen ze aan de hand van een bericht op hun Instagram account, waarin ze aangeven dat het resultaat in januari op de buis verschijnt. De emigratie-special van Een Huis Vol zal daarom hoogstwaarschijnlijk begin volgend jaar te zien zijn op NPO 1. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Fam jelies (@famjelies)

Meer over