Samen met Marlijn Weerdenburg

Splinter Chabot is de nieuwe presentator van MolTalk

21 november 2023 17:20 | amusement | Door Tessa Kok

© ANP / Fotograaf Ramon van Flymen
Inmiddels is bekend wanneer Wie is de Mol? weer van start gaat en wie er meedoen. Zeg je Wie is de Mol?, dan zeg je ook MolTalk. Ook dat programma is vanaf januari weer op de buis, maar wel met een nieuwe presentator!

Niemand minder dan Splinter Chabot gaat Moltalk presenteren.

Splinter Chabot en Marlijn Weerdenburg

Splinter Chabot neemt daarmee het stokje over van Rop Verheijen, die jarenlang MolTalk presenteerde met Marlijn Weerdenburg. Presentatrice Marlijn Weerdenburg blijft het napraatprogramma wel presenteren, en daarmee is een nieuw presentatieduo geboren!

MolTalk

MolTalk is een napraatprogramma waarin het spelprogramma Wie is de Mol? wordt besproken. Het napraatprogramma is altijd na de aflevering van Wie is de Mol? te zien. Wekelijks komen in dit programma alle theorieën, complotten, molacties en resultaten uit de app aan bod.

In iedere aflevering zijn enkele bekende Nederlanders te gast. Dit zijn vaak voormalig deelnemers van het succesvolle AVROTROS-programma. 

MolTalk is vanaf zaterdag 6 januari om 21.35 uur op NPO 3 te zien, vlak na de allereerste aflevering van Wie is de Mol?. Presentator Splinter Chabot is ook te zien in de NPO Start-serie 'Niet de Mol', waarin hij elke zondag praat met de kandidaat die een rood scherm heeft gekregen.

Meer over