Spoiler alert: Victoria's zoon onthuld in Revenge

Groot nieuws voor alle Revenge-fans: Victoria Graysons verloren zoon heeft eindelijk een gezicht gekregen. Het gaat om niemand minder dan Justin Hartley.

Dit nieuws is bekendgemaakt door E! Online. Zij weten te melden dat Justin Hartley (foto) de rol van de lang verloren zoon van Victoria Grayson (Madeleine Stowe) gaat spelen. Vanaf seizoen drie verschijnt hij in meerdere afleveringen van de serie.

Justin Hartley

Justin Hartley is vooral bekend van zijn rol als Oliver Queen in Smalville. Ook was hij te zien in de serie Emily Owens MD. In de seizoensfinale van Revenge was al even de achterkant van zijn hoofd te zien, maar tot nu toe bleef geheim dat het om de 36-jarige acteur ging.

Revenge

Er is nog niet veel bekend over Patrick, de naam van Victoria's zoon. Eerder werd in de serie onthuld dat Victoria hem op haar 16e kreeg, maar hem na een half jaar afstond om te gaan studeren in Parijs. Later ging Patrick op zoek naar zijn moeder, maar zij betaalde hem vijf miljoen dollar om te verdwijnen. Dat is duidelijk niet gelukt.

Reageren