Geen tolkshow

Standvastige Irma Sluis immuun voor maandenlange avances Beau

14 juni 2020 09:21 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP
Beau van Erven Dorens heeft tevergeefs alles uit de kast gehaald om Irma Sluis aan zijn tafel te krijgen. De doventolk weigert namelijk nog steeds alle media-optredens.

“Ik probeer haar al maanden hier aan deze tafel te krijgen voor ons allemaal, maar zij wil gewoon echt niet“, zei de presentator in zijn eigen show op RTL4. Guus Meeuwis is, wellicht net als heel Nederland, wel benieuwd naar het verhaal van Irma. “Ze heeft wel impact gemaakt, toch? Ze heeft deze tijd wel een beetje beeldend gemaakt met haar gebaren.”

Spotlights

Ook Beau deed er naar eigen zeggen alles aan om Irma te verleiden tot een stap in de spotlights. “We hadden zelfs bedacht om een hele tafel vol met dove mensen te hebben, zodat we haar zouden kunnen vragen om te tolken. Dat lijkt me ook heel interessant.”

Persconferenties 

Irma Sluis werd op 12 maart plotsklaps een Bekende Nederlander toen ze voor het eerst werd ingezet om te tolken tijdens de kabinetspersconferenties over de coronacrisis in Nederland. Sindsdien heeft ze ieder interviewverzoek naast zich neergelegd.

 

Meer over