Start 25ste seizoen van GTST

Vlak na de zomer liep alles in de soep in Meerdijk tijdens de befaamde zomercliff. Nu zien we eindelijk hoe alles afloopt.

Vlak voor de zomer liep er van alles in de soep in Meerdijk. Veel personages van Goede Tijden, Slechte Tijden kwamen tijdens de zomercliffhanger in de problemen. Hoe reageert Vincent (Oscar Aerts) bijvoorbeeld op het nieuws dat Maxime zijn moeder is? En overleeft Sjors (Inge Schrama) haar penibele situatie in het water? Bing houdt Tim in elk geval verantwoordelijk voor alles. Lorena gaat door met het chanteren van Ludo en werkt zich daarbij in de nesten. Er volgt een spannende achtervolging, die niet al te best voor haar afloopt.

Fantastische rol

Actrice Gigi Ravelli vindt het genieten geblazen, hoe meer Lorena zich in de nesten werkt, hoe beter: „Lorena is fantastisch om te spelen. Ze komt altijd weer in situaties terecht waar ze zichzelf moet zien uit te redden. Hopelijk gaat dat ook in dit seizoen weer lukken.”

Een andere verhaallijn die nog een staartje krijgt, is de aanranding die Rikki (Robin Martens) verzon. Anton werd hiervan beschuldigd, terwijl hij niets had gedaan. Bijna iedereen geloofde Rikki en keerde Anton de rug toe. Nu begint Wiet aan het verhaal van haar vriendin te twijfelen en licht Sjoerd daarover in. Rikki heeft zelf moeite haar leugen vol te houden.

5000ste aflevering

Het wordt een bijzonder jaar voor de soap. Niet alleen viert GTST het 25ste seizoen, op 17 oktober is ook nog eens de 5000ste aflevering. Een woordvoerder van RTL belooft een aantal verrassingen, maar wil verder niets verklappen. Dat er een nieuwe hunk in town is, werd vorige week reeds bekend.

Reageren