Reality op z'n best

Startdatum seizoen 2 De Augurkenkoning bekend

21 februari 2024 10:39 | amusement | Door Irma Tomas

© Tom Cornelissen
De realityserie De Augurkenkoning was de grootste verrassing van het vorige tv-seizoen. Kijkers sloten grote baas Oos Kesbeke en zoons Camiel en Silvian in hun hart. Het was daarom geen verrassing dat er meteen een vervolg werd besteld over het Amsterdamse augurkenimperium.  

En ook in het nieuwe seizoen gebeurt er weer genoeg met Oos en de rest. Hij regelt een citytrip naar Lissabon als dank voor zijn personeel na een hectisch augurkenseizoen en alle stress rondom de nieuwe machine die het de hele tijd begaf.

Lees ook: onze review van het eerste seizoen van De Augurkenkoning

Roestende machine

Alleen dreigt Oos opnieuw in de problemen te komen nu de peperdure Duitse machine al na een paar maanden begint te roesten. Ondanks alle tegenslagen blijft hij investeren in nieuwe machines, waaronder een speciale voor zijn protegé Daan.

Camiel en Silvian

Oos bereidt in de nieuwe afleveringen ook zijn zoons, Camiel en Silvian, verder voor op de overdracht van de fabriek, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Camiel trekt zijn eigen plan en jongste telg Silvian moet nodig zijn rijbewijs halen en meer interesse tonen in het reilen en zeilen van de fabriek.

Seizoen 2 van De Augurkenkoning begint op donderdag 18 april om 20:30 uur op RTL5.

Meer over