Liefde voor Muziek

Stef Bos en Jaap Reesema in Vlaamse versie Beste Zangers

27 september 2022 14:11 | amusement | Door Judith Regeling

© AVROTROS
Stef Bos en Jaap Reesema mogen binnenkort weer de liedjes van andere artiesten ten gehore brengen. De Nederlandse zangers zitten namelijk allebei in het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek.

Dat maakte de Vlaamse omroep VTM vandaag bekend.

Liefde voor Muziek

In Liefde voor Muziek logeren diverse artiesten uit zowel België als Nederland een week lang op een idyllische locatie. Dit doen ze natuurlijk niet zomaar, want net als in Beste Zangers steken ze daar elkaars nummer in een nieuw jasje. Dit jaar belooft het - volgens de Vlaamse omroep VTM - een ware 'clash der genres' te worden. Zo komen muziekvormen als rock, electro en meezingers voorbij voor zowel het erg jonge als het wat oudere publiek.

Jaap Reesema

Stef Bos en Jaap Reesema staan er dan ook niet alleen voor. Het deelnemersveld van dit jaar wordt aangevuld met DAAN, K3, Metejoor, Günther Neefs en Portland. Voor Stef Bos, die in 2020 nog furore maakte in Beste Zangers, is het een droom die uitkomt. "Eindelijk", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. "Mijn weg in de muziek was altijd een avontuur. Mijn richting werd bepaald door mijn intuïtie. En toen Liefde voor Muziek voorbij kwam, zei mijn buik: doen." 

Het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek is volgend voorjaar te zien op de Vlaamse zender VTM. Of de afleveringen ook in NL beschikbaar komen, blijft nog even de vraag.

Meer over