Stefano Keizers was zanger in punkband

20 januari 2017 13:33 | amusement | Door Televizier

© Screenshot NPO 2

Stefano Keizers is een man van vele talenten. De finalist van De slimste mens was ooit zanger van de post-punkband Wooden constructions. In die hoedanigheid was hij zelfs te gast bij DWDD. En wij hebben de beelden.

Het optreden van Stefano Keizers in De wereld draait door dateert van januari 2012, toen de sensatie van De slimste mens nog door het leven ging onder zijn echte naam, Gover Meit. Matthijs van Nieuwkerk zegt in het gesprekje voor het optreden zelfs dat hij zeer onder de indruk is van Wooden constructions.

Uit elkaar

Helaas was Wooden constructions geen lang leven beschoren, de Amsterdamse band maakte een EP en een album en hield het in 2013 voor gezien. Daarna ging Stefano/Gover muzikaal gezien een totaal andere richting uit met kleinkunstliedjes. Behalve cabaretier is Stefano nu eindredacteur en presentator bij het televisiekanaal #FIRST dat alleen bij Ziggo op kanaal 13 te zien is.

Wooden Constructions maakte ook nog een videoclip.

Vanavond om 20.25 uur op NPO 2 is de finale van De slimste mens, donderdag ontsnapte Stefano voor de zoveelste keer op miraculeuze wijze aan uitschakeling in de quiz.

Meer over