Toch niet zo blij

Stel uit Kopen Zonder Kijken zet woning na 5 maanden alweer te koop

7 mei 2021 09:58 | amusement | Door Demi Schoenmakers

© Screenshot RTL 4
Pien en Alex leken in Kopen zonder kijken dolblij met hun nieuwe Nijmeegse woning. Niets is niet minder waar, want blijkbaar hebben ze het verbouwde pand na vijf maanden alweer in de verkoop gezet.

Alex en Pien waren te zien in een van de meest besproken afleveringen van het populaire programma. "Hier gaan we nooit meer weg", zei deelnemer Pien afgelopen december toen ze hun nieuwe woning binnenstapte. Ook haar partner Alex was onder de indruk. 

Bouwval

In Kopen zonder kijken kopen kandidaten een huis zonder de woning te hebben gezien. Dit keer bleken ze een huis te hebben gekocht dat nog net niet uit elkaar viel. Hoe meer Pien en Alex zagen, hoe meer er moest gebeuren. "Het is van binnen één grote ellende. Het lijkt of het instort", zei Pien in de uitzending. Uiteindelijk wisten presentator Martijn Krabbé en zijn klusteam het huis om te toveren tot een prachtige woning. 

Enthousiast

De deelnemers waren erg te spreken over de verbouwing. "Ik heb nog nooit zo'n mooi huis gezien. Hier gaan we nooit meer weg!", zei Pien enthousiast. "Ze hebben aan alles voldaan." Toch blijkt dat het stel de woning al te koop heeft aangeboden. Op de Facebookpagina van een Nijmeegse makelaar staat namelijk een advertentie van het huis. Tegenover De Gelderlander willen de twee niet reageren over de verhuisplannen.

Vraagprijs

De vraagprijs is fors meer dan waar het stel het huis voor kocht. Pien en Alex betaalden 335.000 euro, maar potentiële kopers moeten 500.000 euro neerleggen voor het stulpje. In het programma van Krabbé was te zien dat voor zo’n 140.000 euro aan het huis werd verbouwd. 

Meer over