Niet vergeten

Stem op de Guidinc. Streaming Video Awards

12 oktober 2021 10:00 | amusement | Door Irma Tomas

Voor Chinezen is 2021 het ‘jaar van de os’ maar voor de rest van ons is dit het jaar van de tweede editie van de Guidinc. Streaming Video Awards! De publieksprijs voor de beste streamingprogramma’s van het jaar. En je mag bijna stemmen.

Net als vorig jaar geven we op de Guidinc. Streaming Video Awards prijzen weg voor de beste film, serie, documentaire en streamingdienst van het jaar. Nieuw dit jaar is de award voor Favoriete Reality Show. Jullie bepalen welke titels er met de prijzen vandoor gaan door te stemmen.

12 oktober

De stembussen gaan open op dinsdag 12 oktober om 10.00 uur en sluiten op dinsdag 9 november om 10.00 uur. Iedereen heeft dus genoeg tijd om te stemmen. Per categorie komen er drie nominaties uit de bus. De winnaars maken we begin december bekend tijdens de feestelijke uitreiking. Stemmen kan op www.guidinc.nl/stemmen.

Favoriete filmquote

Eerder dit jaar is er gestemd op de Favoriete Film Quote Aller Tijden en daar zijn drie nominaties uit gekomen, in alfabetische volgorde: 'Nobody puts baby in the corner' (Dirty Dancing), 'My momma always said life was like a box of chocolates. You never know what you gonna get' (Forrest Gump) en 'I'm going to make him an offer he can't refuse' (The Godfather). Ook de winnaar van deze categorie maken we begin december bekend.

Winning!

Nog een ding: Natuurlijk is meedoen belangrijker dan winnen, maar Charlie Sheen had wel degelijk een punt toen hij zei: ‘The only thing I’m addicted to is winning!’. Laat je favoriet dus niet in de kou staan en stem op www.guidinc.nl/stemmen

Meer over