Stephan Bouwman van The Voice maakt promotie bij Qmusic

Stephan Bouwman doet het niet alleen heel aardig bij The Voice of Holland, hij is ook nog radio dj bij radiozender QMusic. En daar mag hij nu een dagelijks middagprogramma gaan maken.

Vanaf 9 januari is iedere werkdag tussen 16.00 en 19.00 uur te horen. Zijn co-host is actrice Kimberley Klaver. Hiervoor maakte Stephan Bouwman radio bij dezelfde zender, maar dan in het weekend tussen 21.00 en 00.00 uur.

Braderie

Stephan wilde in zijn radioprogramma nog wel eens laten horen dat hij over een indrukwekkend stemgeluid beschikt. Het waren dan ook de luisteraars die hem aanspoorden zich in te schrijven voor The Voice of Holland. Stephan in Metro: „Maar ja, ik geloof nooit zo in mezelf. Ik vond dat ik een leuke stem voor de braderie had.”

James Bay

Daar dachten de juryleden van de talentenjacht voorlopig anders over. Stephan zong Let it go van James Bay. Dat deed hij zo goed, dat alle juryleden hun stoel lieten draaien.

Waylon

Maar de radio dj moet nog flink aan de bak in The Voice of Holland. Hij zit in het team van Waylon, en die bepaalt op vrijdag 6 januari wie hij meeneemt naar de live-shows.


Meer over:

Reageren