Pleuriswijf!

Presentatrice Stephanie Tency scheldt Glennis Grace verrot

27 september 2021 16:43 | amusement | Door Irma Tomas

© SBS
Stephanie Tency heeft het meer dan gehad met Glennis Grace. De presentatrice scheldt Glennis Grace uit op haar Instagram Stories.

Stephanie, die Het Spaanse Land presenteerde en de assistente was bij Rad van Fortuin, houdt zich niet bepaald in. Ze noemt Glennis 'een verknipt persoon, tokkie eerste klas'. En ze beschuldigt Glennis ook van het hebben van een 'graftakkenbek'. Hoe dat zo?

Tokkie eerste klas

Nou, het tweetal ontmoette elkaar zondag bij de première van de nieuwe show van Hans Klok en wat daar precies gebeurd is, weten we niet maar wel dat het Stephanie niet beviel: 'Even een shout out naar de getto van deze avond. Onwijs leuke mensen ontmoet, maar er is altijd een verknipt persoon, tokkie eerste klas die denkt dat ze god is. Denkt dat ze panden van miljoenen kan kopen terwijl ze geen cent te makken heeft en zichzelf beter vindt dan alles en iedereen', zo schreeft de blondine. 

Pleuriswijf

Met de opmerking over miljoenenpanden doelt ze op een eerdere ontmoeting tussen de twee bij de bezichtiging van een huis: 'Ik weet nog zo goed dat ik haar ontmoette tijdens een bezichtiging en dat zij mijn huis bekeek van 500.000 euro op de Willemsparkweg en alleen maar zat te klagen hoe 'sloeberaar' mijn huis en tuin waren, terwijl jij niet eens een half miljoen kan betalen met je graftakkenbek. Ik wens iedereen toe dat je haar nooit ontmoet. Glennis Grace, wat een pleuriswijf.'

Als klap op de vuurpijl pakte Glennis ook nog een taxi af van Stephanie en schold ze diens man uit. En ook dat viel niet in de smaak bij Stephanie: 'Ik start vanaf nu de oorlog met je, hekel aan dit soort tuig.'

Verwijderd

Dat liegt er niet om. Stephanie verwijderde haar stories daarna, maar het kwaad is reeds geschied. De nieuwe coach van The Voice of Holland is meestal niet op haar mondje gevallen, maar houdt zich in het geval van Stephanie nog op de vlakte. 

Meer over