23 oktober

Sterren op het doek komt terug en maakt eerste gast bekend

30 augustus 2021 11:23 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Amy van Leiden

Özcan Akyol keert op zaterdag 23 oktober terug met een nieuw seizoen van Sterren op het doek. Maandag maakte het Omroep MAX-programma de eerste kandidaat bekend.

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt niemand minder dan Arjen Lubach geportretteerd. De schrijver, cabaretier en presentator, die in 2017 de Gouden Televizier-Ring won met Zondag met Lubach, geeft zich bloot in het interviewprogramma. Op een later moment worden er nog zeven andere namen bekendgemaakt.

Onthulling

Nieuw in het komende seizoen is dat de verschillende kunstenaars die aan het programma meedoen, mogen meekijken tijdens de onthulling aan het einde van de aflevering. Hoe reageren zij op het commentaar van de bekende gast op hun werk? En wat vinden ze van elkaars kunst?

Veiling

Eerder maakten onder anderen grootheden als Johan Cruijff, Matthijs van Nieuwkerk, Eva Jinek, André van Duin en Joop van den Ende hun opwachting in het Omroep MAX-programma, waarin de hoofdgast één doek mee naar huis krijgt. De andere twee kunstwerken worden geveild voor een goed doel. 

Sterren op het doek is vanaf zaterdag 23 oktober om 20:35 uur te zien bij Omroep MAX op NPO2.

Meer over