Stijn Fransen maakt vlak voor kerst GTST-debuut

4 December 2015 12:41 | amusement | Door Televizier

Ze komt, ze komt... De dochter van Linda. Tot nu toe is Sam Dekker alleen nog maar gehoord en besproken, maar vanaf dinsdag 22 december is ze ook te zien.

De debuutdatum van Stijn Fransen, die de rol van Sam Dekker gaat spelen, werd bekend gemaakt via de nieuwe Meerdijk app.

Sam en Rover Dekker

In de gratis applicatie spelen soapies als Jeff Alberts (Bartho Braat) en Rover Dekker (Buddy Vedder) extra verhaallijnen. Rover had in dit geval sms contact met zus Sam die nog in Canada op school zit. Althans, dat is wat ze iedereen heeft verteld. Ze is eigenlijk al van school getrapt, maar daar mag mama Linda (Babette van Veen) uiteraard niets van weten. Na het oplossen van een rebus (het blijft een spelletje immers) onthulde Sam wanneer ze aankomt.

Afbeelding

Davy Eduard King

Eerder deze week werd ook bekend dat Sam tijdens haar eerste periode in Nederland begeleid zal worden door de mysterieuze Glenn, gespeeld door Davy Eduard King. Maar Glenn arriveert volgens de laatste berichten pas half januari in Meerdijk terwijl Sam al kerst kan vieren met haar broertje, moeder en wellicht ook Robert Alberts (Wilbert Gieske) die de laatste dagen met succes Linda het hof maakt. 

Meer over