In Expeditie Robinson...

Stijn Fransen was bang voor Famke Louise

16 November 2018 10:29 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot YouTube
Stijn Fransen heeft geen spijt van haar deelname aan Expeditie Robinson. Wel vindt ze bij nader inzien dat ze haar expeditiegenoot Famke Louise te snel uit het spel gewerkt heeft

Stijn deed deze bekentenis aan Kaj Gorgels in het online napraatprogramma Robinson confessions.

Tactisch

Volgens Fransen, die toegeeft áltijd zo vrolijk te zijn als op het eiland, was het puur tactisch om Famke Louise weg te stemmen. Ze vindt de YouTube-ster namelijk "een schat van een meid", maar ook gevaarlijk omdat ze te goed in de groep lag: "Ze had toen gezegd "Ja, ik ken heel veel mensen van Kamp Zuid". En ik dacht alleen maar: "Oh mijn God, als de samensmelting komt, lig ik er als eerste uit."

Huilbui

Verder onthulde Stijn onder meer dat ze een enorme huilbui kreeg op de luchthaven van Manilla. Ze werd na haar eliminatie te snel weggerukt van het eiland en kon pas op de terugweg verwerken wat er allemaal was gebeurd. Ook meent ze dat alle deelnemers op televisie precies zo overkomen als in het echt, at ze bij thuiskomst een pannekoek met bosbessen én zou ze als het echt moet het bed willen delen met Steven Brunswijk. 

Meer over