Of toch yoga?

Story: 'Seksverslaafde Katja Schuurman kickt af in kliniek'

20 november 2019 16:47 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
Katja Schuurman zei dat ze op yoaga-retreat is, maar volgens Story is er iets veel pikanters aan de hand. Het weekblad denkt te weten dat Katja in een kliniek zit om van haar seksverslaving af te komen.

Story zegt meerdere bronnen te hebben die beweren dat Katja in een kliniek zit om -zoals het blad dat prachtig formuleert- 'haar onstuitbare zucht naar seksuele avonturen in bedwang te krijgen'. Een ander argument van het blad is dat Katja normaal gesproken nooit zo lang wegblijft bij haar dochter Sammie. 

Chillen in een bubbelbad

Katja Schuurman liet zich het afgelopen jaar meerdere malen in de media uit over haar omvangrijke seksleven met echtgenoot Freek en andere mensen die in de buurt zijn. Ze vertelde recentelijk in een Belgische talkshow dat ze dit jaar nog seks had in een bubbelbad met zeven mensen. Daarna besloot ze voortaan haar mond te houden over haar intieme zaken: "Ik besef dat mijn openheid niet altijd fijn is voor een aantal mensen waar ik van hou. Dit was dus het laatste dat ik in het openbaar gezegd heb over ons seksleven."

Ontspannen

Het management heeft inmiddels ook gereageerd op de beweringen in Story. En volgens manager Robin Goudsmit zit Katja toch echt zen te zijn in een yoga-retreat: "Katja is een paar weken bezig met yoga en aan het ontspannen en uitrusten. Dat is het hele verhaal."

Meer over