Studio Wereld Draait Door vervangen in 2014

Een van Nederlands meest bekeken programma’s krijgt een nieuw jasje. Het vertrouwde donkerrode decor van De Wereld Draait Door zal in 2014 worden vervangen. 

“Vanaf 6 januari krijgen we een vernieuwd decor!” is er te lezen op de Facebook-pagina van De Wereld Draait Door. Het is nog niet bekend hoe het nieuwe decor eruit zal zien.

Facebook-actie

De Wereld Draait Door organiseert op Facebook direct maar een mooie actie naar aanleiding van het nieuws. Wie nog keer in de vertrouwde rode studio wil zitten moet een foto van het oude decor liken en maakt dan kans op kaarten voor de uitzending van 10 december.

Nieuw tijdstip

Maar er zijn meer veranderingen bij De Wereld Draait Door. Het programma met Matthijs van Nieuwkerk is vanaf maandag 6 januari voortaan te zien om 19.00 uur op Nederland 1.

StartUp

De dagelijkse soapserie StartUp (Nederland 3) vervangt DWDD om 19.30 uur, het tijdstip waarop het populaire programma ruim acht jaar te zien was. Het BNN-programma gaat over jonge ondernemers die hun dromen verwezenlijken. Ze krijgen daarbij als vanzelfsprekend te maken met liefde, haat, vriendschap en jaloezie.

Reageren