Superkids komt op de vrijdagavond van RTL 4

Wendy van Dijk en Johnny de Mol nemen vanaf april de vrijdagavond van RTL 4 voor hun rekening. Met Superkids komt er toch weer een talentenshow op vrijdag.

Superkids zal dus niet, zoals The Voice Kids, op de zaterdagavond te zien zijn. De nieuwe tv-show begint op vrijdag 24 april, blijkt uit de aprilschema’s van RTL 4. 

Superkids

Wendy van Dijk en Johnny de Mol zoeken in Superkids naar kinderen tussen de zes en veertien jaar met een bijzonder talent. Dat zijn niet alleen kleine zangertjes of zangeresjes, maar ook jonkies die dansen, drummen, goochelen of turnen. De tv-show is dus een soort juniorversie van Holland’s Got Talent. 

Vrijdagavond

Superkids is een toevoeging aan de waslijst aan talentenjachten op de vrijdagavond van RTL 4. The Voice Of Holland, Everybody Dance Now en Holland’s Got Talent volgden jarenlang bijna direct op elkaar. Sinds kort zijn er ook wel eens andere vrijdagshows, zoals Alles Mag Op Vrijdag, dat deze week weer begint. Ook De TV Kantine mag dit jaar weer op vrijdag het weekend aftrappen. 

Zaterdagavond

RTL 4 verhuisde The Voice Kids vanaf dit seizoen naar de zaterdag. Als die show is afgelopen, wordt de zaterdagavond weer het terrein van Linda de Mol met haar quiz Weet Ik Veel. Eigenlijk rulen Wendy en Linda het hele RTL 4-weekend: ook op de zondag zijn ze niet van de buis te slaan. Na Wendy’s serie Moordvrouw komen ook Linda’s Miljoenenjacht en Familie Kruys op de laatste weekenddag, en vervolgens nog een nieuw seizoen Obese met Wendy.

Lees ook: Wendy van Dijk verlengde haar contract met RTL onlangs voor vijf jaar.

Reageren