Susan Visser en Aaf Brandt Corstius in Wie Is De Mol? 2014

13 oktober 2013 18:41 | amusement | Door Televizier

Wie Is De Mol?- presentator Art Rooijakkers heeft twee nieuwe kandidaten van het komende seizoen bekend gemaakt: actrice Susan Visser en schrijfster Aaf Brandt Corstius.

De twee nieuwe Mol-kandidaten vergezelden Art Rooijakkers bij zijn bezoek aan Carlo Boszhard en Irene Moors.

Behoorlijk gespannen

De kersvers onthulde Mol-deelnemers waren behoorlijk gespannen voor hun optreden in Life4you, doodsbang per ongeluk iets te verklappen over de komende reeks. "We hebben een contract ondertekend waarin we een kwart miljoen boete moeten betalen als we onze mond voorbij praten. Ik heb niet eens zoveel geld", verklaarde Aaf. "Da's ook een manier om de publieke omroep aan geld te helpen," grapte Carlo.

Nieuwe Wie Is De Mol kandidaten enorm competitief

Onder het toeziend oog van presentator Art, onderwierpen Carlo & Irene de twee dames aan een listig vragenvuur om ze details te ontlokken. Zonder uit de school te klappen, kon Susan al wel vertellen dat het veertiende seizoen van het realityprogramma behoorlijk spannend gaat worden. Ook zou de competitiedrang binnen de groep behoorlijk hoog zijn geweest, maar was aldus Aaf de onderlinge sfeer dusdanig goed dat er geen buitenbeentjes waren. 

Onthullen Mol-kandidaten bewuste keus

Naast Aaf Brandt Corstius en Susan Visser werd bekend dat ook Owen Schumacher, Tygo Gernandt en Sofie van den Enk te zien zullen zijn in het nieuwe seizoen dat op 2 januari 2014 van start gaat. De cast nu al bekend maken is een bewuste keus, aldus Art Rooijakkers, om zo extra aandacht voor het programma op te wekken zo vlak voor de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring.

Wie is de Mol? is dit jaar voor de zevende keer genomineerd voor een Gouden Televizier-Ring.

Meer over