Op zondag...

Sven Kockelmann en Talitha Muusse vormen nieuw Op1-duo

14 januari 2021 10:10 | amusement | Door Jef Willemsen

© KRO-NCRV/Wessel de Groot
De geruchten zijn waar: Sven Kockelmann en Talitha Muusse vormen samen het nieuwste Op1-presentatieduo. Ze nemen de zondagedities voor hun rekening.

Eerder deze week meldde RTL Boulevard al dat Sven en Talitha namens KRO-NCRV toe zouden treden tot de presentatiepoule van de talkshow.

KRO-NCRV

Sven en Talitha zijn het eerste duo van omroep KRO-NCRV. Directievoorzitter Peter Kuipers over de twee nieuwe hosts: "Nederland verdient Sven op televisie. Hij interviewt zijn gasten altijd op het scherpst van de snede. De combinatie van Sven en Talitha belooft scherpe gesprekken aan de tafel van Op1."

Talitha Muusse

Kockelmann heeft al een indrukwekkende staat van dienst, zijn co-host Talitha is nog minder bekend. Als zelfbenoemd millenial-expert is de 28-jarige Muusse geregeld te gast in talkshows. Peter Kuipers: "Talitha is een aanstormend allround talent dat politiek relevant weet te maken voor een jonge generatie en heldere politieke en maatschappelijke analyses geeft."

Sven en Talitha starten vanaf zondag 17 januari bij Op1 en blijven in ieder geval tot de Tweede Kamerverkiezingen in maart op hun post.

Meer over