Markoesa Hamer

Sybrand Niessen presentator MAX PubQuiz

16 september 2019 17:30 | amusement | Door Irma Tomas

© Janita Stassen/MAX
Pubquizzen zijn al een tijdje razend populair in het land. Vandaar dat Omroep MAX bedacht dat een tv-versie ook best leuk kan zijn. Sybrand Niessen is uw quizmaster in de MAX PubQuiz.

Het spel gaat net zoals in de kroeg  In elke aflevering strijden 5 teams van ieder 3 personen om de winst. De vijf afleveringswinnaars nemen het in de finale op 27 december tegen elkaar op. De uiteindelijke winnaar krijgt de MAX PubQuiz bokaal. De vragen die de teams om hun oren krijgen van Sybrand Niessen, zijn in de categorieën: geschiedenis, muziek, sport en eten & drinken. 

Markoesa Hamer

Sybrand hoeft het niet alleen te doen, hij krijgt hulp van actrice Markoesa Hamer die vooral bekend is van de serie Dokter Deen. Om het nog gezelliger te maken is er livemuziek van de zeskoppige band Soulsix.

Meespelen

Omdat pubquizzen vooral leuk zijn wanneer je zelf kunt meespelen, heeft Omroep MAX een speciaal antwoordformulier dat je kunt downloaden via , zodat thuis meespelen nóg makkelijker wordt. Het antwoordformulier is te downloaden op www.maxvandaag.nl/maxpubquiz.

MAX PubQuiz, Vanaf vrijdag 11 oktober om 22.20 uur op NPO 1 

Meer over