Sylvana Simons en Sabia Engizek in Ranking the Stars

31 mei 2016 10:22 | amusement | Door Televizier

© Screenshot NL Ziet

Voor het nieuwe seizoen Ranking the Stars staat weer een heel rijtje BN'ers te trappelen. Opvallende deelnemers zijn Sylvana Simons en Sabia Engizek.

Het dertiende seizoen van Ranking the Stars is deze zomer te zien. Presentator Paul de Leeuw verklapte een deel van de line-up op Radio 538.

Jan Versteegh

Andere BN'ers die elkaar dit jaar op de hak nemen in Ranking the Stars zijn Wibi Soerjadi, Tim den Besten, Ajouad El Miloudi, Gerda Havertong, Patty Brard, Anny Schilder, Richard Groenendijk, Marc van der Linden en Jan Versteegh.

Sylvana Simons

Behoorlijk wat usual suspects dus in dit BN'er-lijstje, maar de deelname van Sylvana en Sabia is toch zeer opmerkelijk te noemen. Sylvana maakte deze maand bekend de politiek in te gaan en kreeg een enorme lading kritiek en racistische reacties te verduren. Toch schuwt ze de televisie niet: deze zomer is de oud-TMF-vj ook te zien in De Slimste Mens.

Sabia Engizek

Sabia Engizek ligt eveneens onder een vergrootglas in de media. Ze staat sinds haar breuk met voetballer Rafael van der Vaart en haar miskraam voortdurend in de belangstelling. Hoe reageren Paul de Leeuw en de andere BN'ers hierop?

 

Meer over