Sylvana Simons meldt zich af voor Ranking the Stars

2 juni 2016 10:21 | amusement | Door Televizier

© Screenshot NL Ziet

Sylvana Simons doet toch niet mee aan het nieuwe seizoen Ranking the Stars. De presentatrice is te druk met haar politieke werkzaamheden en haar aangifte tegen racisme.

De opnames van Ranking the Stars beginnen dit weekend, maar BNN moet nog snel op zoek naar een nieuwe kandidaat. "Sylvana ziet ervan af", meldt de omroep aan BuzzE. "Ze is momenteel te druk met het doen van aangifte tegen racisme en discriminatie. Daarnaast slokken haar politieke werkzaamheden veel tijd van haar op."

DENK

Sinds Sylvana bekendmaakte zich aan te sluiten bij de politieke partij DENK, krijgt ze een stortvloed aan kritiek over zich heen. Onder de berichten op social media zitten ook veel racistische reacties.

De Slimste Mens

Onlangs werd ook bekend dat Sylvana deze zomer meedoet aan tv-quiz De Slimste Mens. Of ze daar nog wel tijd voor heeft, is niet bekend. De opnames van het KRO-NCRV-programma zijn al in volle gang.

Sabia Engizek

BN'ers die wél meedoen aan het dertiende seizoen Ranking the Stars, zijn in ieder geval Sabia Engizek, Wibi Soerjadi, Tim den Besten, Ajouad El Miloudi, Gerda Havertong, Patty Brard, Anny Schilder, Richard Groenendijk, Marc van der Linden en Jan Versteegh. Presentator Paul de Leeuw maakte de deelnemers bekend op Radio 538. Er volgen nog meer namen.


Meer over