Oeps!

Sylvia Geersen is hilarisch in Vrienden van Lingo: 'Pandapunten? Wat kan je daarmee?'

10 maart 2023 14:46 | amusement | Door Judith Regeling

© Kijk.nl
Over rode rozen en daten weten Sylvia Geersen en Gaby Blaaser een hoop, maar hoe zit het eigenlijk met hun talenknobbel? In de nieuwste aflevering van Vrienden van Lingo nemen de twee bachelorettes het op tegen Maxim en Danny Froger.

Uit de eerste beelden blijkt wel dat woorden raden niet hun enige uitdaging is.

Spelletje Lingo

In deze slotaflevering van Vrienden van Lingo moeten Gaby Blaaser en Sylvia Geersen aan de hand van een aantal letters het geselecteerde woord raden. Met name Gaby draait daar haar hand niet voor om: “Pandapunten”, reageert ze lachend. Sylvia tast dan nog in het duister: “Maar wat zijn pandapunten? Wat kan je daarmee, met die punten?”

Sylvia Geersen

Jan Versteegh kan zijn lach na deze toch wel bloedserieuze vraag duidelijk niet meer verbergen, maar gelukkig voor hem lukt het zijn collega JP om het van hem over te nemen. “Je krijgt pandapunten als je een week of een maand geen seks hebt gehad”, legt hij uit. En daarmee gaat een wereld voor de huidige Bachelorette open. “Oh, meen je dat? Ah, weer wat geleerd. Ik dacht: die krijg je bij de Albert Heijn en dan ontvang je een nieuwe pannenset.” 

Bekijk hier het complete fragment

Vrienden van Lingo

Ben je nu benieuwd of Sylvia en Gaby ondanks deze korte maar hilarische onderbreking alsnog weten te winnen van broers Maxim en Danny Froger? De hele aflevering van Vrienden van Lingo is vanaf 16:00 uur exclusief te zien bij Kijk.nl.  

Meer over