Sylvia Geersen vindt Welkom bij de Kamara's "beste grap ever"

24 oktober 2013 11:15 | amusement | Door Televizier

Sylvia Geersen werd flink in de maling genomen tijdens de opnames van Welkom bij de Kamara's. Toch vindt ze het programma "de beste grap ever".

Negen BN'ers gingen eerder dit jaar het Welkom bij de Kamara's-avontuur aan. Voor het programma reisden ze naar Namibiƫ om drie weken bij de zogenaamde stam de Kamara's te wonen. Tegen het einde van de opnames bleek dat de stam uit zes Nederlandse acteurs en 24 figuranten uit Namibiƫ bestond. Alle vreemde gebruiken waren dus verzonnen.

Christina Curry

Christina Curry en haar vader Adam konden de grap niet echt waarderen. Adam was vooral boos op producent Reinout Oerlemans en liet weten: "Het is een lul. Als ik hem tegenkom, sla ik hem twee blauwe ogen. "Gelukkig kan Sylvia Geersen de grap wel waarderen. In Sp!ts noemt ze het "de beste grap ever".

Eten wat de pot schaft

Wel vond de Holland's Next Top Model-deelneemster het ook een pittige ervaring. "Het was heel leuk, maar zwaar. Dag in dag uit bij de Kamara-stam zitten, iedere ochtend water bij de put halen, eten wat de pot schaft... En dat was niet veel. En dat voor een grap!"

Dick Jol

Tijdens de opnames voelde Sylvia zich dan ook niet altijd even gelukkig. "Het voelde alsof ik weer op school zat. We zijn dan wel volwassen mensen, maar er gebeurden best kinderachtige dingen. Exemplarisch was de machtsstrijd. Dick Jol ging zichzelf als stamhoofd zien. Het is een aardige man, maar het was een beetje een dictator. Daar stoorde ik me aan."

Hoe Sylvia het er uiteindelijk vanaf heeft gebracht in Welkom bij de Kamara's is vanaf 26 oktober elke zaterdag om 21.00 uur te zien op SBS6.

Meer over