Respect

Kijkers Humberto onder indruk van openhartige Jan Dulles

15 maart 2021 09:07 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© RTL

Humberto Tan had zondagavond in zijn talkshow een heftig en emotioneel gesprek met Jan Dulles. De zanger van de 3JS en zijn vrouw Caroline verloren op 19 december hun drie maanden oude dochtertje Donna.

Bij Humberto Tan aan tafel deed Jan Dulles openhartig zijn verhaal over het vreselijke verlies van dochter Donna. Kijkers van de talkshow maakten op sociale media een diepe buiging voor Jan en Caroline en raakten niet uitgepraat over de sterke manier waarop Jan het verlies onder woorden bracht.

Middenrif 

Over de doodsoorzaak van Donna was Dulles heel open. "Donna had een scheurtje in haar middenrif. Dat wisten wij niet. Dat is nooit gezien op de echo's. Dat moet dan een erg klein scheurtje zijn geweest die is gegroeid naarmate zij zelf groeide. Van het een op het andere moment, ik heb zelf het idee dat het in één dag gebeurd is, is haar maag door het scheurtje heen naar boven gekropen."

Foto 

Bij het tonen van een foto van Donna kreeg de Volendammer (46) het te zwaar. Integer vroeg Humberto of de foto van de schermen in de studio gehaald moest worden, maar dat was volgens de zanger niet nodig. "Je hoeft ze niet weg te halen, laat iedereen maar zien hoe mooi ze was. Maar wij kijken geen foto’s van haar, dat doet nog te veel pijn. Hoe mooier de foto, hoe pijnlijker het is."

Vreemde leegte 

Na het gesprek – waarin ook het overlijden van Jans’ vader ter sprake kwam, bracht Jan met de 3JS het nummer Vreemde leegte, die hij schreef voor Donna, ten gehore. De manier waarop en de tekst van het nummer zorgden bij de kijkers voor kippenvel.

Meer over