HLF8

Talkshow Johnny de Mol is zwaar voor gezin

29 december 2021 15:47 | amusement | Door Merlin Everts

© ANP/KIPPA/Remko de Waal

Sinds de start van HLF8 is er binnen het gezinsleven van Johnny de Mol flink wat veranderd. Dit blijkt vooral voor zijn vrouw Anouk van Schie niet in de koude kleren te gaan zitten.

Johnny legt in Shownieuws uit dat de indeling van zijn gezinsleven totaal veranderde door de komst van HLF8. "Het ging echt van bijna 24 uur thuis tijdens corona, naar nu wel heel veel weg. Ze zagen me daarna om half acht op tv en merkte je dat ze me heel erg misten.”

HLF8

De Mol junior was voor hij begon aan HLF8 veel thuis, waardoor Anouk en de kinderen alle aandacht kregen, maar nu is deze aandacht vooral verschoven naar de ochtenden. De presentator moet namelijk voor HLF8 van Blaricum naar Amsterdam reizen en voor de uitzending alles voorbereiden. “Voor Anouk is het ook best wel pittig: zij neemt het avondeten én het naar bed brengen van de kinderen op zich. Daar maak ik een hele diepe buiging voor"

Nieuw seizoen

Voor nu kan Johnny in elk geval genieten van een lange kerstvakantie met zijn gezien want, afgelopen vrijdag 24 december was de laatste aflevering van HLF8. Vanaf maandag 17 januari is de talkshow weer op de bus. Het programma is op doordeweekse dagen te zien om 19:30 uur op SBS6.

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Johnny De Mol (@johnnydemolofficial)

Meer over