Rust

Ronald Koeman legt uitnodiging HLF8 toch naast zich neer

5 oktober 2021 09:21 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP

Johnny de Mol heeft een bittere pil moeten sikken voor zijn programma HLF8. De talkshowhost zou FC Barcelona-trainer Ronald Koeman woensdagavond verwelkomen, maar de Nederlandse trainer heeft de uitnodiging een paar dagen voor de uitzending naast zich neergelegd.

Het AD meldde eerder dat Koeman vanwege een spreekverbod niet aan tafel mocht zitten bij HLF8, maar daar is volgens de trainer niks van waar. "Laporta staat hierbuiten, het is gewoon mijn beslissing. Hij wist niet eens dat ik naar dat programma zou gaan. Ik heb helemaal geen spreekverbod, totale onzin", stelt Koeman. "Ik heb geen zin om weer terug te kijken en wil nu even rust rond mij."

Nederlands elftal

Johnny de Mol en Ronald Koeman zijn goed bevriend met elkaar, waardoor de oefenmeester in eerste instantie bij het SBS6-programma zou aanschuiven om zijn verhaal te doen. Koeman heeft een paar dagen vrij vanwege de komende interlandperiode, waarin het Nederlands elftal tegen Letland en Gibraltar speelt. De Nederlandse trainer komt nu alsnog naar Nederland, maar verschijnt niet in de media.

Meer over