Talkshow Wilfred Genee krijgt mogelijk tweede seizoen

5 april 2016 16:35 | amusement | Door Televizier

Wilfred Genee's praatprogramma Wat Gaat Er Nu Door Je Heen? scoorde zeer matige kijkcijfers. Desondanks heeft RTL 7 de show nog niet geschrapt. 

Gisteravond werd de laatste aflevering van de serie uitgezonden waar slechts 202.000 memsen naar keken. Diverse media meldden daarop dat RTL per direct ging stoppen met de talkshow.

Onzin

Wilfred Genee sprak deze geruchten direct tegen. Ondanks de tegenvallende kijkcijfers is Wat Gaat Er Nu Door Je Heen? niet van de buis gehaald. Er waren er simpelweg maar zes van gemaakt, zo liet hij op Twitter weten:

Ook RTL 7 zenderbaas Marco Louwerens laat via een woordvoerder weten dat er nog geen beslissing gemaakt is over de toekomst van de show. De gesprekken over een eventueel vervolg moeten nog beginnen.

Omstreden

Wat Gaat Er Nu Door Je Heen? gaat in elk geval de boeken in als een omstreden vehikel. Op papier zou het een soort Zomergasten moeten worden waar Wilfred Genee aan de hand van sportfragmenten een beeld zou schetsen van zijn gasten. Vaak liep het echter uit op een pittig kruisverhoor waarin Wilfred mensen de maat nam. Onder anderen Matthijs van Nieuwkerk en Beau van Erven Dorens waren daa niet blij mee.

Meer over