Helaas!

Talpa kan nog niets zeggen over vervolg kennisquiz 50/50

26 januari 2024 11:04 | amusement | Door Judith Regeling

© William Rutten
De vaste kijkers van 50/50 moeten het al sinds begin dit jaar stellen zonder hun favoriete kennisquiz. Bovendien is het onzeker of er überhaupt nog een vervolg komt.

Talpa kan ons nog niet van een antwoord voorzien.

Lees ook: Talpa reageert: blijft Winston Gerschtanowitz de presentator van Marble Mania? 

50/50

In de kennisquiz 50/50, afwisselend gepresenteerd door Winston Gerschtanowitz en Kim-Lian van der Meij, namen dagelijks twee kandidaten het tegen elkaar op. Ze moesten maar liefst 49 vragen beantwoorden om zo een lekker geldbedrag bij elkaar te verdienen. Echter, alleen de persoon die als winnaar uit de bus kwam bij de vijftigste vraag, was verzekerd van het geldbedrag. Die persoon moest dan wel de volgende dag terugkomen om opnieuw te spelen.

Verdwenen

Sinds het begin van dit jaar moeten de trouwe kijkers het stellen zonder deze kennisquiz. Talpa besloot eerder om dit programma zonder aankondiging uit het schema te halen en te vervangen voor Handhavers in Actie. De reden daarvoor blijkt onduidelijk. Op de vraag van deze website of het afscheid definitief is of dat er misschien nog een vervolg komt, reageert een woordvoerder dat er daar 'nog geen eenduidig antwoord' op is, 'alleen dat het voor nu niet meer op de programmering staat'.

Het wordt dus afwachten of 50/50 nog terugkeert. Oude afleveringen zijn wel terug te zien via KIJK.nl

Meer over