Tamara Seur presenteert Zapp Weekjournaal

Tamara Seur gaat vanaf 14 september aan de slag als presentatrice van het Zapp Weekjournaal. Het nieuwe actualiteitenprogramma is bedoeld voor kinderen van 9 tot 12 jaar.

Het Zapp Weekjournaal, dat wordt gemaakt door de NOS en NTR, is het nieuwe actualiteitenprogramma voor kinderen. Met Tamara Seur als presentatrice halen de omroepen heel wat ervaring in huis, ze presenteert al sinds 2006 het NOS Jeugdjournaal.

Zapp Weekjournaal

Het Zapp Weekjournaal wordt elke zondagmiddag om 17.40 uur uitgezonden. De jonge kijkers krijgen een half uur lang uitleg over het nieuws van de week. ''Met achtergronden bij actuele gebeurtenissen wordt op een aansprekende manier de kennis van kinderen vergroot en hun blik op de wereld verruimd'', kondigen omroepen aan. 

''Dat gebeurt met verdiepende reportages in binnen- en buitenland, studiogasten, een terugblik op de afgelopen week en een vooruitblik op de gebeurtenissen in de aankomende week.'' 

Verslaggevers

Lucas van de Meerendonk en Milou Stoop gaan het land in als verslaggevers van het nieuwe actualiteitenprogramma. Milou werkte eerder bij het NOS Jeugdjournaal en Lucas is bekend van het SchoolTV Weekjournaal. 

Het SchoolTV Weekjournaal verdween na bijna 33 jaar van de buis.

Meer over:

Reageren